•  

    0707-859841

Badrumsrenovering Göteborg

Vi är Göteborgsbaserat företag som är specialiserade på att utföra alla typer av badrumsarbeten. Vi har många års erfarenhet inom branschen och har specialisering inom alla typer av plattsättning, sten och mosaikläggning. Vi är ett kompetent och kreativt team och vårt fokus ligger alltid hos Dig som kund. Vår bästa reklam genom åren har varit rekommendationer från nöjda kunder. Vi uppfyller alltid era önskemål men ger även råd och idéer för att resultatet skall bli optimalt.


Våra tjänster

Det är enkelt och smidigt att anlita oss. Vi är den enda entreprenören du behöver när du har beslutat dig för att renovera ditt badrum. Med oss får du ett professionellt utfört arbete till ett fast pris. Vi utför även snickeri och elarbeten, tätskikt, rivning, vvs arbeten, byte av brunnar och golvvärme.


Tillvägagångssätt

Kontakta oss per telefon eller via mail. Tillsammans kommer vi överens om ett tillfälle för ett kostnadsfritt hembesök. Vi diskuterar Ditt önskemål tillsammans med våra eventuella förslag. Inom två arbetsdagar får ni en offert som inkluderar priset för arbete och material. Offerten inkluderar även ett datum då arbetet skall påbörjas och även tidsplanen och datum för slutfört arbete. Betalningen sker efter slutfört arbete.

Partners

Nöjda kunder!